Siste oppdateringer og Færder Sjømats bloggsider

Færder Sjømat starter opp Færder Fiskemottak på Tenvik i lokalene der Norwegian Shores tidligere holdt til.

Færder Sjømat starter opp Færder Fiskemottak på Tenvik i lokalene der Norwegian Shores tidligere holdt til.

Informasjon rundt levering av fersk fisk🐟 Vi har fått en del spørsmål når tid vi kommer til å tilby fisk igjen, og som noen av dere vet så holder vi på å starte opp Færder Fiskemottak på Tenvik i de lokalene der hvor Norwegian Shores tidligere drev.

Geitmyra Tønsberg og Færder Sjømat på vei mot en sunnere fremtid

Geitmyra Tønsberg og Færder Sjømat på vei mot en sunnere fremtid

Midt i hverdagens kjas og mas har det dukket opp en unik mulighet - en mulighet til å bane vei for en sunnere morgendag, og det hele starter med det vi legger på tallerkenen. Vi er Færder Sjømat, og vi er glade for å kunne fortelle om det spennende samarbeidet vi nylig inngikk med Geitmyra Tønsberg matkultursenter for barn.

Fulehuk fyr og Færder fyrreise

Fulehuk fyr og Færder Sjømats reise

Fulehuk Lighthouse, known as "Fulehuk fyr" in Norwegian, is a historic coastal beacon located at the southernmost tip of the Oslo Fjord near Horten, Norway. Established in 1821, this picturesque lighthouse has been pivotal in guiding ships through the Oslo Fjord and into the North Sea. Its captivating position on a narrow peninsula not only provides essential navigation but also beckons tourists, hikers, and maritime enthusiasts with breathtaking panoramic views of the surrounding seascape.

Verdens Ende Spiseriet

Ferske reker fra Færder Sjømat nå tilgjengelig på Verdens Ende

Verdens Ende, ofte kalt "Verdens slutt" eller "Jordens ende" på norsk, har blitt et enda mer fristende reisemål for sjømatelskere. Du kan nå finne ferske reker fra Færder Sjømat på menyene og hyllene til dette vakre kystområdet.

10 enkle oppskrifter på reker

10 enkle oppskrifter på reker

Utforsk kulinariske gleder med vårt utvalg av 10 enkle oppskrifter på reker. Fra forfriskende salater til hjertevarmende retter, oppdag en verden av smak og enkelhet med våre deilige oppskrifter som gir reker hovedrollen.

De beste ferske rekene i Færder

De beste ferske rekene i Færder

Lurer du på hvordan du får tak i de ferskeste rekene i Færder? Færder er kjent som hjemstedet for de beste rekene i Norge, takket være den rike kystnaturen. Denne pittoreske regionen er omgitt av hav, noe som gjør den til det ideelle stedet å finne deilig sjømat.

Abonner På Nyhetsbrev

De siste nyhetene, hendelsene og historiene levert rett til innboksen din