Geitmyra Tønsberg og Færder Sjømat på vei mot en sunnere fremtid

 

 

Midt i hverdagens kjas og mas har det dukket opp en unik mulighet - en mulighet til å bane vei for en sunnere morgendag, og det hele starter med det vi legger på tallerkenen. Vi er Færder Sjømat, og vi er glade for å kunne fortelle om det spennende samarbeidet vi nylig inngikk med Geitmyra Tønsberg matkultursenter for barn.

Hos Færder Sjømat er vi opptatt av å tilby ikke bare sjømat, men en kulinarisk opplevelse som hyller havets rikdom. Det var med stor glede vi takket ja til Geitmyras invitasjon til å være med på det store åpningsarrangementet deres. Geitmyra, som er kjent for sitt engasjement for å lære barn om mat og ernæring, er helt i tråd med våre verdier.

Sunn ernæring og lokalt samarbeid:

Sammen med Geitmyra hadde vi gleden av å introdusere unge mennesker for kunsten å pille reker. Den rungende gleden fra både barn og voksne bekreftet at våre ferske fjærreker er mer enn bare en godbit - det er en følelse som gir gjenklang i alle ganer. Dette samarbeidet handler ikke bare om sjømat - det er en feiring av sunn, lokal mat som bringer lokalsamfunn sammen.

 

Vi sår frø for en bærekraftig fremtid:


Når vi reflekterer over dette samarbeidet, ser vi hvor viktig det er å lære neste generasjon om matens opprinnelse. Det handler om mer enn bare et måltid; det handler om å skape en livslang forbindelse med jorden og fremme bærekraftige levemåter. Bli med oss og så frøene til en sunnere og mer bærekraftig fremtid.

Avslutningsvis kan vi si at vår tid med Geitmyra Tønsberg matkultursenter for barn har handlet om å lære barna hvor maten kommer fra. Vi syntes det var kjempegøy å vise dem hvordan man skreller reker, og det var tydelig at de ble veldig glade av å lære om god, fersk mat. Hos Færder Sjømat handler det ikke bare om god sjømat, vi er stolte av å være den beste sjømatleverandøren i Færder kommune. Vi vil fortsette å dele deilig sjømat og samtidig sørge for at barna får kunnskap om sunn mat og hvordan vi tar vare på miljøet. Så la oss fortsette å utvikle et fellesskap som elsker god mat og holder havene våre lykkelige og fulle av smak! 🌊🦐💚

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Færder Sjømat Produkter

Legg igjen en kommentar