Rekesmørbrød med kapers og Old Bay-krydder

Rekesmørbrød med kapers og Old Bay-krydder
Opplev rekesmørbrødene, som er en herlig vri på de klassiske tunfisksmørbrødene. Disse herlige smørbrødene inneholder reker, kapers og Old Bay-krydder, og for å få de ferskeste rekene bør du vurdere å bruke Færder Sjømats ferske fangst.

Reker og kapers, skarp cheddar og godt brød. Hva mer trenger du?
Ingenting. Disse rekesmultringene er helt klart det ypperste innen rekeoppskrifter. Og vi burde vite det, for vi har prøvd mange rekeoppskrifter! Faktisk er dette rekesmørbrødet uten tvil det beste rekesmørbrødet vi noensinne har prøvd. Hvorfor er den det? Vel, av flere grunner:

Reker. OK, dette er ganske åpenbart, men reker gjør alt bedre. De er proppfulle av proteiner og - takk, ferdigkokte reker! - så raske at reker er en ukentlig middagsstift for oss, og det synes vi også at du bør være.
Old Bay-krydder! Det er allment kjent at sjømat og Old Bay-krydder er bestevenner - alt vi gjorde, var å ta Old Bay og strø det rikelig over rekesalatoppskriften vår, sammen med...
Kapers! Disse salte, sylteagurkaktige små knoppene (ja, det er knopper!) sammen med en liten skvett fersk sitronsaft gir vår majonesbaserte rekesalatoppskrift akkurat det løftet den trenger. Deres skarphet spiller også godt sammen med den skarpe cheddaren som får rekene til å smelte, ja, smelte!
Tomat. Hva er det med ferske tomatskiver som bare er så godt sammen med varm, smeltet ost? Den søte saften fra tomatene renner ned i rekesalaten når du biter i rekesmeltingen, og gjør det til et herlig rotete og overbærende måltid.
Les mer om denne oppskriften her...
Tilbake til bloggen

Færder Sjømat Produkter

Legg igjen en kommentar