De beste ferske rekene i Færder

De beste ferske rekene i Færder

Lurer du på hvordan du får tak i de ferskeste rekene i Færder? Færder er kjent som hjemstedet for de beste rekene i Norge, takket være den rike kystnaturen. Denne pittoreske regionen er omgitt av hav, noe som gjør den til det ideelle stedet å finne deilig sjømat. Selv om det finnes mange fiskere som selger reker, er det bare noen få som tilbyr dem ferske, rett fra havet. Et av disse stedene er Færder Sjømat. De sørger for at du får de beste rekene som finnes. Dessuten garanterer de rask levering, rett fra havet.

Om Færder Sjømat

Færder Sjømat er et familieeid sjømatselskap som driver tråleren MS SOLVAAG. Tobias Rosendal Bech er administrerende direktør og følger i farens fotspor, John Bech, som grunnla selskapet i 2016. I Færder-miljøet er de mest kjent for sitt engasjement for å levere ferske reker.

Til tross for vanlige utfordringer som kvoterestriksjoner, høye dieselpriser og konkurranse fra andre lokale fiskeriselskaper, er de fortsatt opptatt av å lykkes. De bruker ulike markedsføringsstrategier, inkludert tilstedeværelse på nettet og samfunnsengasjement, for å overvinne disse hindringene.

Færder Sjømat Anmeldelser

Nå skal vi dykke ned i hjertet av sjømateventyret vårt. Færder Sjømats ferskfangede reker står i sentrum for vår utforskning. Med en forkjærlighet for sjømat av ypperste kvalitet la teamet vårt ut på en reise for å oppleve de eksepsjonelle rekene fra Færder Sjømat. Bli med når vi deler inntrykkene våre, én saftig bit om gangen.


Lena Hansen, en av våre entusiastiske smakere, hadde dette å si om Færder Sjømat: "Færder Sjømat er ikke bare punktlige med leveringen, men rekene er også ferske og saftige. Jeg angrer aldri på at jeg kjøpte dem, og planlegger å kjøpe flere til mammas kommende bursdag."


Ole Kristensen fortsatte smaksprøven med å dele sine tanker: "Med flere hentesteder er det ikke vanskelig for meg å velge, og hente servicen deres er en stor fordel for oss innkjøpere. De holder oss også oppdatert om bestillingene våre og tidsplanen for når de skal hentes. De ansatte er så hyggelige og vennlige."


Bestill ferske reker med Færder Sjømat

Det er utrolig enkelt å bestille ferske reker fra Færder Sjømat, med flere brukervennlige metoder tilgjengelig. Du har flere muligheter til å bestille. For det første kan du gå inn på Facebook-siden deres, "Færder Sjømat", og sende dem en melding for å avtale en hentetid som passer deg. Et annet problemfritt alternativ er deres brukervennlige nettside, www.faerdersjomat.com, der du finner en enkel bestillingsprosess med forhåndsdefinerte valg som veileder deg trinn for trinn. I tillegg kan du kontakte dem direkte på telefon (97882212) eller via e-post på post@sjokrepsen.no. Så hva venter du på? La deg friste av de ferskeste rekene fra Færder Sjømat og gi smaksløkene dine en herlig opplevelse.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Færder Sjømat Produkter

Legg igjen en kommentar